Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük buzdolabı görmek

Rüyada küçük buzdolabı görmek

Rüyada küçük buzdolabı görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada küçük buzdolabı gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza ulaşmaya çalışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Rüyada küçük buzdolabı görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına inanılır.

Rüyada buzdolabında dondurma görmek doğru olanı seçeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabında yumurta görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabının dolu olduğunu görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına işarettir.

Rüyada eski buzdolabı görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabında süt görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, kalabalıktan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabına yemek koymak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni buzdolabı almak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments