Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabı yerleştirmek

Rüyada buzdolabı yerleştirmek

Rüyada buzdolabı yerleştirmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabı yerleştirmek gördüyseniz:

  • Zor bir durumu sona erdirmek için dürüst olunması gerekiyor olabilir.

Rüyada buzdolabı yerleştirmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine inanılır.

Rüyada buzdolabında üzüm görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının buzdolabında et görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalet eder.

Rüyada buzdolabında yılan görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabında meyve görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabı satmak başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, hak yolundan uzaklaşacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabında salatalık görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında köpek görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments