Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz pisti görmek

Rüyada buz pisti görmek

Rüyada buz pisti görmek rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, eşyaların yenileneceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada buz pisti gördüyseniz:

  • Aniden, sağlıkla, geçmişten gelen konularla veya işle ilgili bazı olaylarla başa çıkmanızı sağlayabilecek kolay bir metot ortaya çıkabilir.

Rüyada buz pisti görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yarış pisti görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada helikopter pisti görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada uçak pisti görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sağlığını da kaybedeceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzdan merdiven görmek onu alkışlayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada buz atmak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzlukta et görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments