Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak pisti görmek

Rüyada uçak pisti görmek

Rüyada uçak pisti görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , amacına ulaşmayı başaracağına, variyet sahibi olacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çok para kazanılacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine rivayet eder.

Rüyada uçak pisti gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili veya duygusal hassasiyet gerektiren konularda yanlış ya da sizin alanınıza girmeyen düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada uçak pisti görmek kazancın katbekat arttırılacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına işaret eder.

Rüyada yarış pisti görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada buz pisti görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet eder.

Rüyada helikopter pisti görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada inişe geçen uçak görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine yorulur.

Rüyada amerikaya uçakla gitmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yanan uçak görmek başın borçlularla belaya gireceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, hile ile mal elde etmeye yorulmaktadır.

Rüyada uçak tamir etmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments