Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyüyü bozmak

Rüyada büyüyü bozmak

Rüyada büyüyü bozmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyüyü bozmak gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir rahatlamaya ulaşmalısınız.

Rüyada büyü bozdurduğunu görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, ne yapacağını şaşıracağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hocaya büyü bozdurmak kazancının da hiç eksilmeyeceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyü bozmak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına inanılır.

Rüyada kendine büyü bozmak borçlarının çoğalacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyüyü bozmak iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, işini layığı ile yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada büyü bozduğunu görmek patron koltuğuna geçeceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kara büyü bozmak hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyü bozdurmak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments