Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyü bozmak

Rüyada büyü bozmak

Rüyada büyü bozmak elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, güzel davetler alacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, tüm keyfinin kaçacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada büyü bozmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada hocaya büyü bozdurmak hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, bir anda atılıma geçeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada kendine büyü bozmak etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyüyü bozmak insanlarla tartışacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, muradın olacağına delalettir.

Rüyada kara büyü bozmak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada büyü bozmak yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyü bozdurmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yapılan büyüyü bozmak görme ve alma şansına sahip olacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyü bozduğunu görmek oldukça uzun bir yolculuğa, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments