Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara büyü bozmak

Rüyada kara büyü bozmak

Rüyada kara büyü bozmak kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kara büyü bozmak gördüyseniz:

  • Sizi zayıflatmak veya tuzağa düşürmek isteyen kişilerin kurgularına karşı hazırlıklı olun.

Rüyada kara büyü bozmak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, onlarla ayrı düşeceğine işarettir.

Rüyada büyü bozmak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada kendine büyü bozmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına alamet eder.

Rüyada büyü bozduğunu görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hocaya büyü bozdurmak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada büyüyü bozmak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, hanesine huzurun dolacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına rivayet eder.

Rüyada büyü bozdurmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyü bozdurduğunu görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments