Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beyaz yumurta görmek

Rüyada büyük beyaz yumurta görmek

Rüyada büyük beyaz yumurta görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine inanılır.

Rüyada büyük beyaz yumurta gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce dinlemelisiniz.

Rüyada büyük beyaz yumurta görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz büyük yumurta görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, içebileceğine işarettir.

Rüyada büyük yumurta görmek yarınlarına umutla bakacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük yumurta görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yumurta satın almak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, mali sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada büyük yumurta toplamak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments