Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yemek sofrası görmek

Rüyada büyük yemek sofrası görmek

Rüyada büyük yemek sofrası görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, zorlukların yaşanacağına, karşılıksız bırakmayacağına delalettir.

Rüyada büyük yemek sofrası gördüyseniz:

  • En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir.

Rüyada büyük bir sofrada yemek yemek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, şansının artacağına işaret eder.

Rüyada büyük sofrada yemek yemek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, el üstünde tutulacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük yemek sofrası görmek takdir toplayacak işler yapacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada büyük sofra kurmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada büyük sofralar görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine işaret eder.

Rüyada büyük sofra görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulur.

Rüyada çok büyük sofra görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalettir.

Rüyada büyük bir sofra görmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments