Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük sofra görmek

Rüyada büyük sofra görmek

Rüyada büyük sofra görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük sofra gördüyseniz:

  • Karşınızdaki veya çevrenizdeki kişileri sakin şekilde konuşmaya ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız ihtimaller düşük görünüyor.

Rüyada büyük bir sofra görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına inanılır.

Rüyada büyük sofra kurmak kendini dinine daha fazla vereceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük sofralar görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına tabir olunur.

Rüyada büyük yemek sofrası görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine tabir olunur.

Rüyada çok büyük sofra görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük sofrada yemek yemek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, mutluluğunun zedeleneceğine inanılır.

Rüyada büyük sofra görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada büyük bir sofrada yemek yemek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments