Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir sofra görmek

Rüyada büyük bir sofra görmek

Rüyada büyük bir sofra görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir sofra gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak veya karışıklık yaşamak istemiyorsanız olası tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada büyük sofralar görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada büyük yemek sofrası görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada büyük sofra görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine delalettir.

Rüyada büyük bir sofrada yemek yemek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, müjdeli bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük sofrada yemek yemek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, kötü günlerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada büyük sofra kurmak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, gıybet edeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük bir sofra görmek bilakis malının çoğalacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada çok büyük sofra görmek sorunlarının birken beş olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, başına uğursuz olayların geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments