Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yapılar görmek

Rüyada büyük yapılar görmek

Rüyada büyük yapılar görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, bereketin ve karın artacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük yapılar gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi başarabilir konumdasınız.

Rüyada büyük abdest yapıp temizlemek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdest yapıp rahatlamak açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, her zaman hürmet göreceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada büyük yapı görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına işaret eder.

Rüyada büyük yapılar görmek çok büyük başarılara imza atacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yapılan büyüyü bulmak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zikir yapıldığını görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına delalettir.

Rüyada tarhana yapıldığını görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına işarettir.

Rüyada ekmek yapılan sac görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments