Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zikir yapıldığını görmek

Rüyada zikir yapıldığını görmek

Rüyada zikir yapıldığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada zikir yapıldığını gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı ya da ödemelerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada zikir yapıldığını görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada zikir yaptığını görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada camide zikir çekmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine tabir olunur.

Rüyada zikir çekmek görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine rivayet eder.

Rüyada zikir çeken birini görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalettir.

Rüyada zikir duymak fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada zikir sesleri duymak çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, şansının kendisinden yana olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalettir.

Rüyada zikir çekenleri görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments