Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük tren görmek

Rüyada büyük tren görmek

Rüyada büyük tren görmek türlü musibetlere uğrayacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada büyük tren gördüyseniz:

  • Sakin davranıp, olayları kendi akışı içinde hür bırakmalısınız.

Rüyada büyük tren görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, geleceğin güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada treni binmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, değer göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin trene bindiğini görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işaret eder.

Rüyada tren temizlemek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada trene yetişmeye çalışmak adından söz ettirecek adımlar atacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işarettir.

Rüyada trenle bir yere gittiğini görmek hararetli olayların meydana geleceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tren ve istasyon görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, şifa edineceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada buharlı tren görmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, keyifli günler geçireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments