Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada treni binmek

Rüyada treni binmek

Rüyada treni binmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada treni binmek gördüyseniz:

  • Belli konularda üzerinize gelen veya sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Rüyada hareket halindeki trene binmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, ev sahibi olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşınla trene binmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle trene binmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz trene binmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada gece trene binmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle trene binmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara trene binmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstü açık trene binmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments