Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada milli takımda oynamak

Rüyada milli takımda oynamak

Rüyada milli takımda oynamak temiz ve yeni bir sayfa açacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada milli takımda oynamak gördüyseniz:

  • Soğukkanlılığı elden bırakmayın.

Rüyada milli takımda oynamak bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada milli takım görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada milli piyango bileti çekmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ilçe milli eğitim müdürünü görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada milli piyango bileti görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada milli piyangodan para kazanmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine inanılır.

Rüyada milli olmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada milli bayram görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments