Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük siyah zeytin yemek

Rüyada büyük siyah zeytin yemek

Rüyada büyük siyah zeytin yemek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, çok daha iyi günler göreceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük siyah zeytin yemek gördüyseniz:

  • Size faydası olmayan iş ya da ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada büyük siyah zeytin yemek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada büyük siyah zeytin görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah zeytin ve ekmek yemek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca rivayet eder.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin yemek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada siyah zeytin yemek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına rivayet eder.

Rüyada tuzlu siyah zeytin yemek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin yemek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine alamet eder.

Rüyada ekmek arası siyah zeytin yemek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments