Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güllerin açtığını görmek

Rüyada güllerin açtığını görmek

Rüyada güllerin açtığını görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada güllerin açtığını gördüyseniz:

  • Israrcı kişilere veya artan taleplere rağmen, gereğinden fazlasını yapma eğilimi hatalı olabilir.

Rüyada güllerin açtığını görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada açan güller görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, başarıların artacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya delalet eder.

Rüyada gülle oynamak ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı güller almak amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine inanılır.

Rüyada kendini güller içinde görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına tabir olunur.

Rüyada siyah güller görmek gerçek mutluluğu tadacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada pembe güller görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına yorulur.

Rüyada gülleri koparmak elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments