Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük sarı balık görmek

Rüyada büyük sarı balık görmek

Rüyada büyük sarı balık görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük sarı balık gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Rüyada büyük sarı balık görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet eder.

Rüyada büyük sarı karınca görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı büyük arı görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük sarı kedi görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalettir.

Rüyada sarı büyük kedi görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük sarı arı görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğüne sarılmak kasasının daha çok para dolacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı büyük yılan görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments