Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük para bulmak

Rüyada büyük para bulmak

Rüyada büyük para bulmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, saygınlığının da artacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sorunlarının tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada büyük para bulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada büyük para bulmak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada büyük elmas bulmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada büyük altın bulmak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada altın para bulmak rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada eski kağıt para bulmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir deste para bulmak işlerinde bereket olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yeri kazıp para bulmak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, kazancının daha da artacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada topraktan bozuk para bulmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments