Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir deste para bulmak

Rüyada bir deste para bulmak

Rüyada bir deste para bulmak işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir deste para bulmak gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya çevrenizle ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar veya problemler söz konusu olabilir.

Rüyada bir deste para bulmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işaret eder.

Rüyada bir deste kağıt para bulmak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada deste deste kağıt para bulmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, ruhen güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada desteyle para bulmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet eder.

Rüyada deste deste para bulmak hak yolundan ayrılmayacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada desteyle para görmek dertlerinin biteceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde para destesi görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine delalettir.

Rüyada deste deste kağıt para görmek özgüveninin artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments