Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın para bulmak

Rüyada altın para bulmak

Rüyada altın para bulmak bazı girişimlerde bulunacağına, çok üzüntü yaşayacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada altın para bulmak gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada tarihi altın para bulmak sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada toprak altında para bulmak aksi takdirde çok üzüleceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, ev sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada toprak altından para bulmak alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar altında para bulmak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada para ve altın bulmak çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada topraktan altın para bulmak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalettir.

Rüyada taşın altında para bulmak tatsızlıklar çıkacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halının altında para bulmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments