Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın işlemek

Rüyada altın işlemek

Rüyada altın işlemek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın işlemek gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi engelleyen kişiler olabilir.

Rüyada altın işlemek çok büyük sorunlar yaşayacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, güven kaybına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada nakış işlediğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gergef işlemek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik işlemek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, sevdikleri ile kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada suç işlediğini görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarla işlemek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yazma işlemek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada nakış işlemek kazancın yarı yarıya artacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments