Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük maymun görmek

Rüyada büyük maymun görmek

Rüyada büyük maymun görmek yeni işler alacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, günahlarından tövbe etmeye, istediği arabaya bineceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına işarettir.

Rüyada büyük maymun gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizle insiyatifi ele alacağınız bir işte önemli bir başarı kazanmanız olasıdır.

Rüyada büyük maymun görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine yorulur.

Rüyada üç maymun görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine alamet eder.

Rüyada maymuna sarılmak ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada maymun saldırısına uğramak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürü maymun görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada maymun sesi duymak sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işarettir.

Rüyada kanatlı maymun görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maymunla savaşmak resmi bir kurumda işe girileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, küslerin barışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments