Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç maymun görmek

Rüyada üç maymun görmek

Rüyada üç maymun görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada üç maymun gördüyseniz:

  • Ne yapmayı arzu ederseniz, ya da nereye el atmak isterseniz çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada maymunu görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kendisine şifa olacağına inanılır.

Rüyada maymun sesi duymak maddi sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına yorulur.

Rüyada maymun goril görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine yorulur.

Rüyada maymunun elini tutmak dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işarettir.

Rüyada maymun ısırması görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada maymunla oynamak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada maymunun doğurduğunu görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada maymun tarafından kovalanmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments