Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lale çiçeği görmek

Rüyada lale çiçeği görmek

Rüyada lale çiçeği görmek başarılarının takdir edileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, maddi güç sahibi olacağına, patlama noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada lale çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Rüyada lale çiçeği görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil lale görmek lüks şekilde yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı lale bahçesi görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada lale çizmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçede lale görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine rivayet eder.

Rüyada sarı lale bahçesi görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada renkli lale görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada gül ve lale görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, düşmanını alt edeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments