Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kobra yılanı görmek

Rüyada büyük kobra yılanı görmek

Rüyada büyük kobra yılanı görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada büyük kobra yılanı gördüyseniz:

  • Bazı işler düşünüldüğü şekilde ilerlemeyebilir veya bazı standartlar yanlış ölçümlenmiş olabilir.

Rüyada büyük kobra yılanı görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kobra yılanı öldürmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, bebek sahibi olunacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kobra yılan görmek herkesi doğru yola çağıracağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde kobra yılanı görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, hayatın pahalılaşmasına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yeşil kobra yılanı görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kobra yılanı görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada siyah kobra yılan görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada kobra yılanı görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, kazanca kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments