Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kobra yılanı görmek

Rüyada yeşil kobra yılanı görmek

Rüyada yeşil kobra yılanı görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil kobra yılanı gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren veya finansal başlıklı konular hakkında daha fazla kafa yormanız gerekebilir.

Rüyada yeşil kobra yılanı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli kobra yılanı görmek hayatının bir anda renkleneceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kobra yılanı görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada kobra yılanı görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa alamet etmektedir.

Rüyada sarı kobra yılanı görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada kobra yılanının ısırdığını görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kobra yılanı tarafından ısırılmak yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulur.

Rüyada evde kobra yılanı görmek işinde uzmanlaşacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments