Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kobra yılanı görmek

Rüyada kobra yılanı görmek

Rüyada kobra yılanı görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, şöhret ve hayır getireceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kolay yollardan kazanacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kobra yılanı gördüyseniz:

  • Baskı yaratan konuları konuşmanın zamanı gelmemiş olabilir.

Rüyada beyaz kobra yılanı görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kobra yılan öldürmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kobra yılanı görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, gururlandıracak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde kobra yılanı görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, büyük bir işe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada renkli kobra yılanı görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kobra yılanı görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada sarı kobra yılanı görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada büyük kobra yılanı görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, doğru yolu bulacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments