Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kobra yılan görmek

Rüyada beyaz kobra yılan görmek

Rüyada beyaz kobra yılan görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada beyaz kobra yılan gördüyseniz:

  • Zerafetinizi koruyun.

Rüyada beyaz kobra yılanı görmek eline para geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine işarettir.

Rüyada beyaz kobra yılan görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kobra yılanı görmek hastalanacağına, üzüleceğine, bir organizasyona katılacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine yorulur.

Rüyada sarı kobra yılanı görmek hükmünün geçmeyeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine yorulur.

Rüyada ölmüş kobra yılanı görmek tüm keyfinin kaçacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kobra yılanı görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kobra yılan öldürmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kobra yılanı görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments