Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kaka yaptığını görmek

Rüyada büyük kaka yaptığını görmek

Rüyada büyük kaka yaptığını görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada büyük kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Gittiğiniz yolun doğruluğu konusunda sizi onaylayan işaretler kendisini göstermeye başlayabilir.

Rüyada büyük kaka yaptığını görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, kötü sözler duyacağına, musibetlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kakasını yapmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, hedeflerine yaklaşacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına işaret eder.

Rüyada büyük kaka görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, mevlit okutacağına, birçok ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada birini kaka yaparken görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına yorulur.

Rüyada kaka yapamamak başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına delalettir.

Rüyada bebek kakasini temizlemek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, sorunlarından arınacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz kaka yapmak bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin bezine kaka yaptığını görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments