Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kaka görmek

Rüyada büyük kaka görmek

Rüyada büyük kaka görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına alamet eder.

Rüyada büyük kaka gördüyseniz:

  • Size ilham veren veya cesaretlendiren kişilerle iş birliği yapabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada büyük kaka görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük kaka yaptığını görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada büyük kakasını yapmak işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek kakası yemek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kakasını yaptığını görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, uzun sohbetler edeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kaka görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırında kaka görmek günahlarından tövbe etmeye, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun altına kaka yaptığını görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments