Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı fabrikası görmek

Rüyada halı fabrikası görmek

Rüyada halı fabrikası görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı fabrikası gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında olmak size keyif verecek.

Rüyada halı fabrikası görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalettir.

Rüyada fabrika sahibi olmak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, parasız kalmaya işaret etmektedir.

Rüyada tekstil fabrikası görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada boş fabrika görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet eder.

Rüyada un fabrikası görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına yorulur.

Rüyada yumurta fabrikası görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada fabrikada işe girmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına alamet eder.

Rüyada fabrikaya gitmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments