Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın hediye aldığını görmek

Rüyada altın hediye aldığını görmek

Rüyada altın hediye aldığını görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın hediye aldığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Rüyada altın küpe hediye aldığını görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, dertlerine derman bulacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın hediye aldığını görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına inanılır.

Rüyada başbakandan hediye aldığını görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına hediye aldığını görmek geniş bir ev satın alacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına delalet eder.

Rüyada hediye aldığını görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bir erkekten hediye aldığını görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kitap hediye aldığını görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments