Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekten hediye aldığını görmek

Rüyada bir erkekten hediye aldığını görmek

Rüyada bir erkekten hediye aldığını görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, hayatın pahalılaşmasına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekten hediye aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size istediğiniz yanıtları vermemesi veya geri dönüşleri yapmaması nedeniyle sinirleniyor olabilirsiniz.

Rüyada bir erkekten hediye aldığını görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın küpe hediye aldığını görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin hediye aldığını görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parfüm hediye aldığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, iş hayatında başarılı olmaya, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının hediye aldığını görmek ana baba sözü dinlemeye, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden hediye aldığını görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına inanılır.

Rüyada hediye araba aldığını görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments