Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük cüzdan görmek

Rüyada büyük cüzdan görmek

Rüyada büyük cüzdan görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, ruhunu güzelleştireceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük cüzdan gördüyseniz:

  • Yönünüzü belirleyip, o yolda ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada büyük cüzdan görmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hesap cüzdanı görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, işinden geri kalacağına yorulur.

Rüyada sarı cüzdan görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine inanılır.

Rüyada yırtık nüfus cüzdanı görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada cüzdanı dolu görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada cüzdan çanta görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada cüzdanın içinde bozuk para görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada cüzdan çalınmak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments