Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdan çalınmak

Rüyada cüzdan çalınmak

Rüyada cüzdan çalınmak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Rüyada cüzdan çalınmak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada cüzdan çalınmak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cüzdanını çalındığını görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çalınan cüzdanı bulmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Rüyada para cüzdanının çalındığını görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cüzdanı çalınmak hedeflere ulaşılacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Rüyada cüzdanının çalınmasını görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada cüzdanın çalındığını görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdanın çalınmasını görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments