Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada adam görmek

Rüyada tarlada adam görmek

Rüyada tarlada adam görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, işlerin günden güne bozulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, bir yandan cenaze olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlada adam gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışa bırakma veya bazı ilişkileri zorlamama niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada tarlada adam görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına inanılır.

Rüyada tarla çapalamak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mısır tarlası görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada biber tarlası görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır tarlasında olmak projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeker pancarı tarlası görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya pirinç ekmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada tarlada pamuk görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments