Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada osmanlı sarayı görmek

Rüyada osmanlı sarayı görmek

Rüyada osmanlı sarayı görmek iyilik görüleceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Rüyada osmanlı sarayı gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya pazarlıklara ağırlık vermeniz durumunda maddi akış hızlanabilir veya kar elde edebilirsiniz.

Rüyada saray gibi ev görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz saray görmek hayaline kavuşacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çırağan sarayı görmek işlerinin gelişme göstereceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başa iş açacağına işarettir.

Rüyada uzaktan saray görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bol muhabbette olacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada büyük saray görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, talihinizin artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz sarayı görmek beddua ve ah alacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saray gibi bir ev görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına yorulur.

Rüyada altından saray görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments