Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saray görmek

Rüyada saray görmek

Rüyada saray görmek büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, hayıflanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saray gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda paranızı harcamaktan kaçının.

Rüyada sarayda evlenmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çırağan sarayı görmek kötü günlerin geride kalacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada osmanlı sarayı görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada saray gibi ev görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalettir.

Rüyada saray gezmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, eşyaların yenileneceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine yorulur.

Rüyada eski saray görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük saray görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada köşk saray görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments