Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir mağaza görmek

Rüyada büyük bir mağaza görmek

Rüyada büyük bir mağaza görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, insanlara yardım edeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, malında azalmaya, üzüntülerinden kurtulacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına inanılır.

Rüyada büyük bir mağaza gördüyseniz:

  • Daha fazla görev yüklenmeniz yeteneklerinizi göstermenize yardımcı olabilir.

Rüyada büyük mağaza görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına inanılır.

Rüyada büyük bir mağaza görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lüks mağaza görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına inanılır.

Rüyada çeyiz mağazası görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, her zaman kötülük için çalışacağına rivayet eder.

Rüyada mağazadan alışveriş yapmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mağaza görmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mağaza vitrini görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine inanılır.

Rüyada kozmetik mağazası görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments