Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir evde yaşamak

Rüyada büyük bir evde yaşamak

Rüyada büyük bir evde yaşamak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, bazı konularda önayak olunacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, maddi gücünün eksileceğine inanılır.

Rüyada büyük bir evde yaşamak gördüyseniz:

  • Olaylar sizin hesapladığınız doğrultuda gelişecekler.

Rüyada büyük evde yaşamak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada büyük bir evde yaşadığını görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir evde yaşamak manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada eski yaşadığın evi görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski yaşadığım evi görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada önceden yaşadığı evi görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına tabir olunur.

Rüyada başka evde yaşamak maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına inanılır.

Rüyada eski bir evde yaşadığını görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments