Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir evde yaşadığını görmek

Rüyada eski bir evde yaşadığını görmek

Rüyada eski bir evde yaşadığını görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, hasret giderileceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret eder.

Rüyada eski bir evde yaşadığını gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden büyük iyilikler görebilirsiniz.

Rüyada eski yaşadığın evi görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski yaşadığım evi görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bir evde yaşadığını görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına delalettir.

Rüyada eski evde yaşamak kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski yaşadığı evi görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski evinde yaşamak kendisine istediklerini nasip edeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret eder.

Rüyada eski yaşadığın yeri görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski çağda yaşamak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments