Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski yaşadığın evi görmek

Rüyada eski yaşadığın evi görmek

Rüyada eski yaşadığın evi görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski yaşadığın evi gördüyseniz:

  • Hangi konuda çalışmak veya ilerlemek istediğinize karar vermeniz gerekiyor.

Rüyada eski bir evde yaşadığını görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski yaşadığın evi görmek elinin darlıktan kurtulacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret eder.

Rüyada eski yaşadığı evi görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine alamet eder.

Rüyada eski yaşadığım evi görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bereketli bir döneme girileceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski evde yaşamak elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, tatsızlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada eski yaşadığın şehri görmek arzularının yerine geleceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine inanılır.

Rüyada eski yaşadığı yeri görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına alamet eder.

Rüyada eski evinde yaşadığını görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments