Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka evde yaşamak

Rüyada başka evde yaşamak

Rüyada başka evde yaşamak günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kendini bunu başaracağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, sevgi ve hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka evde yaşamak gördüyseniz:

  • Size bazı fikirlerini kabul ettirmeye çalışan ya da kural koyma çabasında olan kişilere itiraz etme arzunuzu bastırmanızda fayda var.

Rüyada başka bir evde yaşadığını görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka evde yaşadığını görmek insanların alım gücünün azalacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine yorulur.

Rüyada başka evde yaşamak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerin günden güne bozulacağına işarettir.

Rüyada başka ülkede yaşamak böylece işlerini yoluna sokacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka ülkede yaşadığını görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada başka gezegende yaşamak sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir şehirde yaşamak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir şehirde yaşadığını görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kederleneceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments