Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük elma görmek

Rüyada çok büyük elma görmek

Rüyada çok büyük elma görmek rahat bir döneme girileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, huzurun bozulacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına işarettir.

Rüyada çok büyük elma gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da bazı büyük alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada büyük elmalar görmek maddi konularda kayıplar olacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına delalettir.

Rüyada büyük elma görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada yeşil büyük elma görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir elma görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı büyük elma görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük elma kurdu görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, sıkıntısından kurtulacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyük elma toplamak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük elma görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments