Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük altın hediye almak

Rüyada büyük altın hediye almak

Rüyada büyük altın hediye almak huzuru yakalayacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına işarettir.

Rüyada büyük altın hediye almak gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacağını veya ün, tanınma ya da prestij kazandıracağını bilseniz bile, belli bir pozisyon ya da konuda bağlayıcı sözler vermek zorunda olmayabilirsiniz.

Rüyada büyük altın hediye almak manevi olarak hasar alınacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, zor durumların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada devlet büyüğünden hediye almak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, işinde dar boğaza gireceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir hediye almak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına inanılır.

Rüyada büyük hediye almak ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, asosyal bir insan haline geleceğine delalettir.

Rüyada altın bilezik hediye almak hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına delalet eder.

Rüyada eşinden altın hediye almak kötü duygularından arınacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada altın zincir hediye almak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada altın kolye hediye vermek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hayırlı kararlar alacağına, bilincin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments