Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir hediye almak

Rüyada büyük bir hediye almak

Rüyada büyük bir hediye almak işlerin düzgün gideceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir hediye almak gördüyseniz:

  • Geçmişteki yaratıcı faaliyetleriniz sonucu elde ettiğiniz başarıların verimini arttırmak için yöntemli çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Rüyada büyük bir hediye almak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük altın hediye almak eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğünden hediye almak çok büyük bir çalışma yapılacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük hediye almak büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada bot hediye almak para yatıracağına ve zarar edeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mont hediye almak yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek hediye etmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada hediye kitap almak sorunların çözüm bulacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments