Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük alan görmek

Rüyada büyük alan görmek

Rüyada büyük alan görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada büyük alan gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi yanlış bir tavır sergilemeniz geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle sorun yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada büyük bir alan görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yatırımların heba olacağına, bununla yüceleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük yeşil alan görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük alan görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sağlığından olacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada açık alanda büyük abdest yapmak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik alanda koşmak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, hayatınızın neşe dolacağına delalettir.

Rüyada kapalı alan görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada abdest alan kişi görmek ona göre davranacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine yorulur.

Rüyada abdest alan kişiler görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments