Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı alan görmek

Rüyada kapalı alan görmek

Rüyada kapalı alan görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kapanan kapıların açılacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada kapalı alan gördüyseniz:

  • Para kazanma yollarınızda değişiklik yapmanız yaşam tarzınızda da olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada kapalı alan görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini kapalı alanda görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kapalı alanda yüzmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kapalı alanda kalmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada büyük alan görmek rahat nefes alınacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Rüyada yeşil alanda koşmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, bekarlar için evlenmeye, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına delalettir.

Rüyada yeşil alanda uçmak özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada açık alanda tuvalet görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, dolandırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments